Voorbeeld pagina

carolien-molenaar-kliffen

Carolien Molenaar-Kliffen:

Junior Interaction & Visual designer

[bscolumns class=”one_fourth”]

Wie ben ik:

Mijn naam is Carolien Molenaar-Kliffen, 25 jaar oud, getrouwd, wonende te Noord-Scharwoude, Junior Interaction Visual Designer en bezig met mijn eindscriptie aan de Hoge School van Amsterdam, richting Communication & Multimedia Design. Ik heb ervaring met de hedendaagse technologie en maak mij snel nieuwe dingen eigen door ze uit te proberen. Tijdens mijn MBO opleiding; In and Outdoor styling werd het creatieve proces gestimuleerd door kunst, natuur, mode en interieur waardoor ik verrassende ontwerpen kan afleveren en met het creatieve proces kan ik opdrachtgevers verrassen en prikkelen met ideeën die niet alleen achter de computer zijn gemaakt maar een combinatie zijn van online en offline ontwerp.

[/bscolumns]

[bscolumns class=”one_fourth”]

Wat heb ik te bieden:

Momenteel kan ik een combinatie aanbieden van Interaction Design met Visual Design. Mijn portfolio is voornamelijk gericht op Webdesign omdat ik mij in het eerste stadium van mijn opleiding in de richting van Front-and Developer heb gespecialiseerd. Momenteel richt ik mij voornamelijk op Visual Design en de ethiek van dit vakgebied. Mijn vakkenpakket was veelzijdig maar had wel een samenhang waardoor ik tijdens projecten van begin tot eind betrokken kan zijn. Mijn grootste kwaliteit is het onderzoekproces om tot een concept te komen waarbij de gebruiker centraal staat.
[/bscolumns]

[bscolumns class=”one_fourth”]

Wat wil ik bereiken:

Ik sta open voor iedere opdracht waarin ik mijn creativiteit en kennis kwijt kan. Mijn portfolio zal in de toekomst meer werk bevatten van Visuals en Concepten gericht op interactieve producten. Het is hierbij van belang om in te spelen op de snel veranderende technologie omdat de gebruikers net zo snel mee veranderen.

[/bscolumns]

[bscolumns class=”one_fourth_last”]

Inspiratie bron:

Mijn grootste inspiratie bron is ook mijn beperking namelijk dyslexie, waardoor ik weliswaar niet zelf creatief ben met woorden maar door onderzoek van taal op leuke en interessante site’s kom die ik gebruik om me te laten inspireren of patronen te herkennen. Tevens sta ik bekend om mijn gebruik van metaforen om moeilijke materie begrijpelijk te maken.
[/bscolumns]

[bscolumns class=”clear”]

[/bscolumns]

0 Reacties

Laat een reactie achter